top of page

WELCOME TO

RAFFLES MAKKAH PALACE

Pallati Raffles Makkah është një hotel ekskluziv me një pamje të mrekullueshme të Xhamisë së Madhe dhe Qabesë, duke frymëzuar nga trashëgimia, kultura dhe besimi i Lindjes së Mesme.

Në një vend të shquar direkt në afërsi të Al Masjid Al Haram - Xhamia e Madhe - Pallati Raffles Makkah, ofron qasje të lehtë në portën King Abdulaziz, hyrja kryesore në Xhaminë e Madhe dhe ofron një eksperiencë unike banimi.

bottom of page