top of page

CONRAD MAKKAH

Vendndodhja jon në zemër të Mekës na vendos vetëm momente nga vende të rëndësishme fetare, pika historike dhe atraksione popullore. Portier ynë i dedikuar do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me ndonjë biletë, rezerva ose aranzhime transporti.

Ju nuk keni nevoje per te lene stervitjen gjatë qëndrimit tuaj. Qendra jonë bashkëkohore  24-orëshe është e pajisur mirë me teknologjinë më të fundit dhe trajnuesit eksperte janë në dispozicion për të ndihmuar, këshilluar dhe motivuar.

Familjet dhe fëmijët e vegjël janë më se të mirëpritur në Conrad Makkah. Lidhjet e dhomave te musafireve janë të disponueshme për komoditet dhe menytë tona të veçanta të fëmijëve shfaqin prodhime të freskëta dhe ushqime të njohura

I vendosur në zemër të Mekkes, një nga destinacionet më të frymëzuara të botës, Conrad Makkah është vetëm pak hapa nga Qabja dhe Xhamia e Shenjtë. Hoteli është vetëm një orë nga Aeroporti Ndërkombëtar King El Aziz në Jeddah dhe mund të arrihet lehtë nga Um El Road, e cila është e lidhur me autostradën Makkah-Jeddah. Gëzoni lehtësinë e qasjes direkte në hotel. Hoteli ynë mori Certifikatën e Ekselencës së Vizitave në 2017.

Qëndroni në Conrad Makkah dhe gëzoni:

• Një moment fantastik nga Qabeja dhe Haremi

• Lidhje të përshtatshme të transportit publik vetëm jashtë hotelit

• Ngrënie fantastike në onsite me një restorant të biftekut specialiteti, një lokal për ngrënie dhe ndenj gjatë gjithë ditës

• Qendra Fitness 24-orëshe

• Takimi për 100 persona, një qendër biznesi dhe një sallë ekspozite

Të ndritshme, të bollshme dhe moderne, dhomat tona me stil ofrojnë WiFi të lirë dhe një zonë të veçantë  per veshje. Për qëndrimin përfundimtar, apartamentet tona të kushtueshme ofrojnë një zonë të veçantë të jetesës, një hapësirë ​​të rehatshme ngrënieje me një kuzhinë dhe pamje të drejtpërdrejtë të Haremit ose Qabesë.

bottom of page