top of page
Royal_Travel_Maqedoni2.jpg

OFERTA DELUXE  NGA MAQEDONIA

"ARANZHMANI PËRFSHINË 9 NETË"

 VIZEN E UMRA-s
 BILETA ME TURKISH AIRLINES
NISJA NGA SHKUPI DHE ARRITJA NË JEDDAH - KTHIMI NGA MEDINA 
 TRANSPORTI ME AUTOBUS LUKSOZ SAPTCO VIP 
HOTELET NË MEDINE DHE MEKKE

 IHRAMIN
VIZITAT NË MEDINE 

 VIZITAT NË MEKKE  
ZEM ZEM 5 L.
MËNGJESI DHE DARKA NË MEDINE
MËNGJESI NË MEKE
 SIGURIMIN SHËNDETSOR

 MEDINE 4 NETE
“TULIP INN”  400 M NGA HAREMI

 MEKKE 5 NETE
“MARRIOT JABAL OMAR” 300 M NGA HAREMI

 

 

UDHËHEQËS DR.ENAL JAKUPI
 

3.png
4.png
5.png
6.png
6.png
7.png
8.png
9.png
bottom of page