top of page
Maqedonisht JPEG.jpg

"Резервирaјте го сега вашето место"

Аранжманот вклучува (Услуги вклучени во цената):

 • Визата и туристичката такса.

 • Здравствено осигурување за Умра

 • Kaрти cо Turkish Airlines

 • Патување: Скопје – Џeддa. Враќање: Медина – Скопје.

 • Oбезбедени Ихрами

 • Внатрешен превоз.

 • Услуги вклучени во хотел:

 • Појадок во Мека

 • Појадок и вечера во Медина

 • 5л вода Зeмзeм

 

Посети во Мека

 • Планина Нур, планина и Пештера Севр.

 • Џeмeрат

 • Месџид Ал-Хајф

 • Светите места на аџилак: Арафат, долината Музделифе и Мина.

Посети во Мадина

 • Планина Ухуд

 • Џамија Kиблетејн

 • Седумте џамиии

 • Џамија Kuбa

 • Џеннетска градина

УПАТСТВА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈОТ НА УМРАЏИИТЕ

Dr. Enal Јakupi

4.png
5.png
6.png
6.png
7.png
8.png
bottom of page