WELCOME TO

HYATT REGENCY JABAL OMAR MAKKAH

I ndodhur në zemër të qytetit të shenjtë të Mekës, Jabal Omar Hyatt Regency Makkah U ofron vizitorëve dhe pelegrinëve një eksperiencë unike mikpritëse, përzierjen e rehatisë dhe komoditetit në një atmosferë elegante. Hoteli është vetëm një minutë në këmbë në Al-Masjid Al-Haram. Është lehtësisht i aksesueshëm me rrugë, me lidhje të vazhdueshme me qytetin Jeddah, qendra urbane e rajonit dhe qyteti kryesor i portit, si dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Mbretit Abdulaziz

Jabal Omar Hyatt Regency Makkah përfshin mbi 19 kate, duke shfaqur 656 dhoma per musafire, duke përfshirë 25 suita. Dhomat dhe suitat variojnë nga 38 në 190 metra katrorë (409 deri në 2045 metra katrore) dhe një suitë mbretërore në katin e 18-të me pamje nga Al-Masjid Al-Haram. Të gjitha dhomat ofrojnë tekstile të pasura, dekore   dhe orendi të bukura bashkëkohore, si dhe shërbimet dhe lehtësitë më të fundit. Çdo dhomë është planifikuar mire për përmbushjen e detyrave fetare. Ndriçimi natyror përshkon pronën, duke shtuar pikëpamjet e saj panoramike të qytetit të shenjtë.