top of page

WELCOME TO

SWISSOTEL AL MAQAM, MAKKAH

Me pamje nga qyteti i shenjtë, Swissotel Al Maqam Makkah qëndron në zemër të botës muslimane. Si pjesë e kompleksit të shquar Abraj Al Bait, hoteli gjendet perballe me Qaben e Shenjtë dhe ka qasje të drejtpërdrejtë në Xhaminë e Haremit

1,624 dhoma dhe suita mbajnë një atmosferë te mrekullueshme, shumë prej tyre kanë një pamje të hijshme të Qabes së shenjtë. Restoranti ynë i rafinuar dhe salloni per çaj do te ju  ofrojne shije të rafinuara. Ju do të zbuloni se shërbimi ynë kombinon më të mirën e Alpineve me vlerat mikpritëse të kulturës arabe.

 

Për një eksperiencë të përshtatshme tregtare në Mekke, hoteli ofron qasje të drejtpërdrejtë në qendrën tregtare brenda kompleksit Abraj Al Bait.

Swissotel Al Maqam Makkah është në afërsi të Haremit të shenjtë . Ka qasje të drejtpërdrejtë në xhaminë e shenjtë nga rruga Ibrahim Al-Khalil dhe hyrja e tunelit në B2. Ka një tjetër mënyrë hyrje të drejtpërdrejtë në hotel nga kompleksi Abraj Al Bait.

 

Me pamje mbi të gjitha atraksionet kryesore të qytetit të shenjtë: Masjid Al Haram ose Qabeja e shenjtë,  do të shijoni një vizitë të veçantë në destinacionin e admiruar. Shumëllojshmëria e dhomave përfshin dhomat Classic dhe Premier, Junior, Residential dhe suitat familjare.

bottom of page