top of page

Hilton Suites Makkah krenohet me një vend të shkëlqyer në zemër të Mekkes me pamje të Haremit të Shenjtë dhe Qabesë. Ne jemi në pragun e Haremit të Shenjtë me një hyrje private që siguron qasje të lehtë në zonën e Haremit. Gëzoni vendin e pershtatshem familjar, ngrënie , pajisje bashkëkohore palestrash, plus ambiente biznesi dhe shoqerore.

Suita me stil dhome të gjërë dhe elegante përmban një dhomë të rehatshme, një zonë ngrënie dhe një aneks kuzhine, duke përfshirë pikëpamjet e Haremit të Shenjtë. Dhoma permban një televizor me ekran të gjerë dhe keni mundesine te degjoni ezanin të lidhur drejtpërdrejt me zerimin e Qabes që ju mundëson të dëgjoni dhe të kryeni të gjitha lutjet në një atmosferë të qetë.

bottom of page