top of page

WELCOME TO

ANJUM HOTEL MAKKAH

I ndodhur në një vend ideal, Anjum Hotel Makkah u ofron mysafirëve dhoma me pamje të mahnitshme të Haremit të Shenjtë dhe qasje të drejtpërdrejtë private me ajër të kondicionuar në portën e re të mbretit Abdullah, mbajtës i dy xhamive të shenjta.

Përjetoni mireseardhje te ngrohte dhe shërbim të vëmendshëm që nga momenti që të mbërrini në Anjum Hotel Makkah.

bottom of page