Bejeni qendrimin tuaj ne Meke te thjeshte,unik dhe te qete

Four Points nga Sheraton Makkah Al Naseem ne largesi 7km nga haremi, me 1,136 dhoma me stil, dhe suita te cilat  ofrojnë pamje të pakrahasuar të qytetit të shenjtë të Mekës dhe xhamisë Al Rajhi. Dhomat kanë hapësira pune produktive te cilat jane te pajisura me paisje per pergatitjen e qajit dhe kafes. Teknologjia bashkëkohore përfshin  televizor me ekran të sheshtë 43 inç LED, karikues USB, priza universale të energjisë ejt.  117 suitat tona janë ideale për udhëtime biznesi dhe qëndrime më të gjata. Secila prej këtyre apartamenteve 40 metra katrore përmban dekore elegante dhe zona të veçanta të jetesës dhe gjumit. Familjet gjithashtu mund te zgjedhin dhoma te cilat  mund të lidhen me njëra-tjetren.  Interneti ofrohet falas me shpejtësi të lartë është në dispozicion në të gjitha hapësirat publike poashtu dhe ne dhoma, gjithashtu cdo sherbim eshte I disponueshme 24 orë në ditë. Musafiret mund të ushtrojnë në qendrën tonë te fitnesit 24-orë , me hapesira të dedikuara për burra dhe gra. Hoteli gjithashtu permban një zonë të shitjes dhe një supermarket.