top of page
Home: Homepage_about

PAKOT E UMRES

Home: Project

ROYAL EKO

Hotele 5 & 4 Yje në largësi prej 700m deri në 7500m nga Haremi (Mekkes)

ramada-logo.png
download.png
1200px-DoubletreeLogo.svg.png
Marriott-Bonvoy.jpg

ROYAL DELUXE

Hotele 5 Yje në largësi prej 300m deri në 700m nga Haremi (Mekkes)

marriott.png
hyatt-regency-vector-logo-small.png
brand.gif
0.png
untitled-1_18.png

ROYAL PREMIUM

Hotele 5 Yje në largësi prej 100m deri në 300m nga Haremi (Mekkes)

2583e2ac4edf4e99bcf719fbb1fd65b7.jpg
2000px-Swissotel_Hotels_and_Resorts_logo
2000px-Fairmont_Logo.svg.png

SHERBIMET TONA

Home: Service

Hotelet më të mira

Ne zgjedhim gjithmonë hotelet më të mira për klientët tanë, si për nga kualiteti ashtu edhe për nga çmimet e volitshme. 

1.jpg

Sherbime te ndryshme

● Pajisje me vizë biznesi për hyrje në Arabinë Saudite

● Pajisje me vizë turistike për në Emiratet e Bashkuara Arabe

● Shitjen e avio-biletave për të gjitha destinacionet në botë

● Përkthimin e dokumenteve nga gjuha arabe në gjuhë shqipe dhe anasjelltas

BoK1ve.jpg

ÇFARË THONË KLIENTËT PËR NE

"Es-selamu alejkum, pasi falenderoj Allahun me pas falenderonj Royal Trevel, stafin me në krye hoxhë Bekimin, hoxhë Dritani dhe hoxhë Salatinin. Unë dhe shokët e mi jemi shumë të kënaqur që kryem umren me ju. Unë si hoxhë do t'ia rekomandoj çdo besimtari që don të kryej umren se ia vlen të udhetosh me Royal Trevel, hotelet shumë afër haremit, Salatini me unrexhinjtë në çdo hap, udhëtimi me turkishin, autobus per transportin e brendshem komod, të pesë vaktet i fal në harem për shkak të afersisë që kan hotelet ... Mos shikoni çmimin sepse ky është çmim real dhe ju garantoj se insha-Allah nuk do të mbeteni të zhgënjyer. Me respekt vëllai juaj në fe."

Muhamed Mata
Hoxhë
bottom of page