INTERCONTINENTAL DAR AL TAWHID MAKKAH

Privatësia dhe shërbimi premium në hotel luksoz perballë Qabës

Pas hyrjes së madhe të harkuar të hotelit luksoz InterContinental® Dar Al Tawhid Makkah, brendesia e tij luksoze e pajisur me tavane te zbukuruara , ndriqim  dhe dysheme të lëmuara prej mermeri. 14 ashensorët tanë dhe një hyrje private u ndihmojnë musafireve të lëvizin drejtpërdrejt nga dhomat e tyre në Harem për faljen e namazeve dhe aktivitetet fetare të pelegrinazhit të haxhit & UMRES. Restorantet tona elegante shërbejnë ushqime te  kuzhinës ndërkombëtare. Shërbimi ndaj musafirëve është në dispozicion, gjithashtu hoteli permbane dhe hapesiren per femra dhe klubin per femije.