top of page
Umra_OfertaRe_2.jpg

OFERTA DELUXE PER MUAJIN SHKURT

"ARANZHMANI PËRFSHINË 9 NETË"

 VIZEN E UMRA-s
 BILETA ME TURKISH AIRLINES
NISJA NGA PRISHTINA DHE ARRITJA NË MEDINE - KTHIMI NGA JEDDAH
 TRANSPORTI ME AUTOBUS LUKSOZ SAPTCO VIP 
HOTELET NË MEDINE DHE MEKKE

 IHRAMIN
VIZITAT NË MEDINE 

 VIZITAT NË MEKKE  
ZEM ZEM 5 L.
MËNGJESI 
 SIGURIMIN SHËNDETSOR

 MEDINE 4 NETE
“CROWNE PLAZA”  300 M NGA HAREMI

 MEKKE 5 NETE
“MARRIOT JABAL OMAR” 300 M NGA HAREMI

 

 

UDHËHEQËS HOXHË SELATIN SHALA
 

3.png
4.png
5.png
6.png
6.png
8.png
9.png
9.png
bottom of page