top of page

Transporti

Royal Travel ofron transport komod për klientët e saj, me zgjedhje të ndryshme, dhe me qmimet më të mira në treg. 

Haramain Express

Royal Travel  - Tani ofron biletat e trenit për klientët e saj VIP Haramain Express i cili bën 2 orë e 50 minuta nga Medina deri në Mekke. Kalo një udhëtim ndryshe dhe rezervo tani.

VIP SERVICES

Mercedes S400

DELUXE TRANSPORT

EKO TRANSPORT

TRANSPORTI PER FAMILJE

bottom of page